Databeskyttelse

Hos MetricX tager vi beskyttelsen af dine data alvorligt. I denne databeskyttelsespolitik kan du derfor finde oplysninger om, hvordan vi indhenter personoplysninger og virksomhedsoplysninger på dig og din eventuelle virksomhed, og hvordan vi behandler og opbevarer disse oplysninger.

 

Hvilken information indsamler vi, når du bruger vores websites?

Brugen af MetricX websites er fuldstændig anonym. MetricX registrerer ingen data, der kan bruges til at identificere dig, med mindre du selv udfylder formularer, f.eks. i forbindelse med tilmelding til nyhedsbrevet eller ved bestilling af produkter. Ingen data om brugere af websitet videregives eller sælges til tredjepart.

 

MetricXs behandling af dine personoplysninger, når du eller din arbejdsgiver er kunde hos os

Vi behandler dine personoplysninger, når du som kunde benytter dig af vores produkter og services på vores hjemmeside. Personoplysningerne er dit navn, dit telefonnummer, adresse og din e-mailadresse, og vi bruger denne information i forbindelse med indgåelse af en aftale om køb af vores produkter og services.

MetricX registrerer også hvilke oplysninger man som kunde hos MetricX tilgår. Vi bruger disse oplysninger til at producere fakturaer og opgørelser, dementier hvis det er påkrævet samt i statistiske sammenhænge. Oplysningerne er fortrolige og gives ikke videre til tredjepart, med mindre det er krævet i henhold til databeskyttelsesforordningen og/eller databeskyttelsesloven.

MetricX udsender udelukkende markedsføringsmateriale på e-mail til personer der er kunder hos MetricX eller hvis du på forhånd har tilmeldt sig dette og i den forbindelse givet sit samtykke til, at vi må sende materialet på en e-mail. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke eller som eksisterende kunde meddele, at du ikke ønsker at modtage markedsføringsmateriale fra MetricX .

Vi måler effekten af vores nyhedsbreve f.eks. åbningsrater, benyttede links og a/b test af indhold. Oplysningerne bruger vi til at udvikle og forbedre vores kommunikation.

 

Yderligere brug af dine personoplysninger som ikke er beskrevet i denne databeskyttelsespolitik

Hvis vi bruger dine personoplysninger til andre formål, der ikke er beskrevet i denne databeskyttelsespolitik, garanterer vi, at vi oplyser dig om dette, inden vi påbegynder en sådan behandling af dine personoplysninger.

 

Dine rettigheder

MetricX er dataansvarlig som analysevirksomhed, og efter databeskyttelseslovgivningens regler herom har du til enhver tid mulighed for at få indsigt i, hvilke data vi har registreret om dig.

Du har ret til at få indsigt, og i enkelte tilfælde har du også ret til at få berigtiget, slettet og begrænset den information, vi behandler om dig. Du kan gøre dette ved at kontakte MetricX på nedenstående kontaktoplysninger. 

 

Ændringer til denne databeskyttelsespolitik

Vi forbeholder os retten til til enhver tid at opdatere og ændre denne databeskyttelsespolitik. Denne databeskyttelsespolitik er senest ændret den 6. april 2019.

 

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål til MetricX registrerede oplysninger på dig eller din virksomhed, beder vi dig kontakte os på tlf.: +45 91 60 40 60 (hverdage 10:00 – 16:00), eller på e-mail: kontakt@metricx.dk.